Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η ΟΞΕΙΑ του Ελληνικού Κατάρ ή της Καταρ(αμένης) Ελλάδας!

   Στο σχολείο μάθαμε πως  η  προπαραλήγουσα  παίρνει πάντα οξεία. Σήμερα έμαθα πως και ένας επιχειρηματίας από το Κατάρ παίρνει οξεία ή μάλλον την  ΟΞΕΙΑ.Για όσους δεν το έμαθαν η ΟΞΕΙΑ είναι ένα νησί δίπλα στο γνωστό νησί Αστακό. Πέντε εκατομμύρια χρειάστηκαν για να αγοραστεί και να αξιοποιηθεί ως επένδυση φυσικά! Με τόσα χρήματα βέβαια μπορείς  να πάρεις ένα καλό παίχτη στην ομάδα σου! Φαίνεται πως φτάνουν όμως για να αγοράσεις και το έδαφος μιας χώρας! 
   Τώρα γιατί εμείς δεν το αξιοποιήσαμε μέχρι σήμερα? Μάλλον για να το αξιοποιήσουμε πουλώντας το.
  Τι κρίμα ....!  Καμμιά φορά σκέφτομαι όσα μάθαμε στο σχολείο. Ήρωες , κατορθώματα,φιλοδοξίες! Στα ψιλά πέρνούσαν τους προδότες και τους εφιάλτες της χώρας μας!
    Νομίζω πως θα έπρεπε να αρχίσουμε να διδάσκουμε τα παιδιά μας την ιστορία από την ανάποδη.Να  παραμερίσουμε λίγο τους ήρωες της επανάστασης. Να απομυθοποιήσουμε το ευγενές και τα ιδανικά της πατρίδας μας. Φαίνεται πως μόνο καλό δεν έκαναν.
   Να τους διδάξουμε πως αυτοί που επιβουλεύονται τη χώρα μας είναι οι περισσότεροι! Και τότε και σήμερα! Άσε τους ήρωες. Δεν ξέρω αν καν υπάρχουν. Εμφανίζονται κάποια στιγμή κι αν...! Να τους μάθουμε πως αν δεν προσέχεις κάθε μέρα το σπίτι σου, τη δουλειά σου, τη χώρα σου ,θα τα χάσεις από κάποιους που έχουν την υπομονή και περιμένουν να στα πάρουν. Από κάποιους που σε κοιμίζουν για να ζήσεις το δικό σου...... ΕΦΙΑΛΤΗ!
   Δεν φταίνε λοιπόν μόνο αυτοί, αλλά και εγώ που έπρεπε να μάθω την ύπαρξη αυτού του νησιού από το ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ.
   Ντροπή μου! αλλά νομίζω πως έστω και τώρα αρχίσαμε να ξυπνάμε...!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: