Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

εσύ ....... ακόμη να την ψήσεις?

  Απίθανη γραμμή, καταπληκτική υφή και ηλιοκαμμένο χρώμα στο δέρμα. Το άρωμά της ότι καλύτερο σου έτυχε ποτέ! Ναι, αυτή είναι για τα δόντια σου!
Μα  φυσικά μιλάω  για την αγαπημένη σου .....χοιρινή!

  Ναι, αυτή δίπλα στην τεράστια παγωμένη μπύρα! Με τις πατάτες να την τριγυρίζουν, ενώ το ντέρμπυ μόλις ξεκίνησε! Όλα στη θέση τους! Όλα όπως πρέπει!

 Χωρίς άλλες Μέρκελ, κρίσεις και δόσεις! Μόνο εσύ και ο Παράδεισός σου! Αυτές τις λίγες στιγμές μέσα στη μέρα. Μέσα στην εβδομάδα. Εκεί που είσαι κυρίαρχος στη γεύση και την απόλαυση. Εκεί που όλες οι αισθήσεις  λειτουργούν για ένα και μόνο πράγμα, για σένα.

  Δεν έχει πάντα σημασία η ποσότητα που θα θυσιαστεί στο όνομά σου πάνω από τα καυτά κάρβουνα! Είναι για σένα και αυτό μετρά. Είναι γι αυτούς που αγαπάς και θα τους γλυκάνεις. Είναι το τραγούδι και ίσως και ο χορός. Το κρασί που θα ζωντανέψει το πεσμένο μας ηθικό. Είμαστε Έλληνες και πάντα γλεντούσαμε πόνους και μεράκια. Ακόμη και στο μακαβριότερο χορό που γνώρισε ποτέ η ιστορία μας, οι γυναίκες μας τραγουδούσαν....

  Κάντε τη βδομάδα σας , ημέρα ένωσης γύρω από το τραπέζι της οικογένειας. Γύρω από το τραπέζι των φίλων. Όσοι μπορούμε ας αντισταθούμε στη μιζέρια  γύρω μας. Φωνάξτε, τραγουδήστε  και  μάλιστα δυνατά να μας ακούσουν. Να παρασύρουμε και τους άλλους , να γίνουμε ένα! Η  Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

viodiak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: