Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

προσπαθώντας να πάρω κιλά!

   Διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο με τον τίτλο πως να χάσετε κιλά! Γέλασα και το προσπέρασα γρήγορα! Ο λόγος δεν ήταν βέβαια πως δε με αφορούσε ...! Αυτή τη φορά όμως ο τρόπος που σκεφτόμουν ήταν τελείως ανάποδος.

    Σκέφτηκα για όλα εκείνα τα κιλά που χάνονται από επάνω μας, αλλά όχι από το σώμα μας! Εκείνα τα κιλά που ορίζουν το βάρος δικών μας ανθρώπων και χάνονται, φεύγουν μακριά από εμάς. Σε ένα αδυνάτισμα που ποτέ δεν  εύχεται κανείς και που δύσκολα ξεπερνάς.

    Εκείνα τα κιλά που σε αδυνατίζουν με τη φυγή τους και σε κάνουν λιγότερο άνθρωπο! Όχι σε αξία αλλά σε συναισθήματα. Ακρωτηριάσεις προσώπων βίαιες και στανικές!
  
    Θα μου πεις ο καθένας έχει τα κιλά του και τα κάνει ό,τι θέλει... Ίσως αλλά , μόνο από την θεώρηση ενός άκρατου ατομισμού.

    Κάποιος είπε πως οι άνθρωποι είναι μια φύση με πολλά πρόσωπα. Ενότητα και διάκριση. Σε μια ζωή που γρήγορα περνάει και δεν προλαβαίνεις πάντα να διδάσκεσαι και να αλλάζεις τακτικές, ας είμαστε πιο προσεκτικοί! Ο ένας έχει την ανάγκη του άλλου. Την ύπαρξή του με όλες τις ιδιαιτερότητες!

   Προσέξτε λοιπόν τα κιλά σας! 

  Διώξτε τα λίπη, μα ποτέ μη λείπετε!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: