Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Στον αστερισμό του ΕΓΩκερου!

  Είτε πιστεύετε στα ζώδια , είτε όχι , σας ελέγχει και σας επηρεάζει. Αυτός ο πανάρχαιος αστερισμός που κινείται και  στον δικό μας ουρανό, ήδη σχεδόν από τη γέννησή μας. Οδηγεί τη ζωή μας όπου θέλει. Μας  κάνει να νιώθουμε πλήρης , αυτόνομοι και να πιστεύουμε πως κρατάμε τη ζωή μας στα χέρια μας. 
  
    Εσύ που γεννήθηκες κάτω από την κυριαρχία του στον ουρανό, είναι  καιρός τώρα που νιώθεις την αλλαγή και την ωφέλεια. Εσύ που γεννήθηκες κάτω από το φως του Εγώκερου νιώθεις τη δύναμή του να σε αλλάζει!  Έχεις γνώμη για όλα. Άποψη καλή έως και ισχυρή! Είναι μελετημένα τα σχέδιά σου αριστοτεχνικά. 

      Μακάρι να σε άκουγαν και οι γύρω. Θα ήταν μεγάλη η ωφέλεια. Έχεις όμως πάντα χρόνο να τους .....δείξεις! Να υποδείξεις έστω, αν όχι να πείσεις, ....όπως και να χρειαστεί. Στο κάτω κάτω είναι το σωστό! Πιστεύεις πως όταν πρόκειται για αυτό, όλα επιτρέπονται. 
       Ακόμη κι αν οι υπόλοιποι δεν έχουν  συλλάβει ακόμη την έννοια του και περιμένουν κάποιον να τους λυτρώσει. Ο Μεσσίας ήταν πάντα αναμενόμενος. Το κακό ήταν πως οι περισσότεροι από αυτούς, κατέληξαν σε σταυρούς. Εσύ βέβαια θα ξεφύγεις. Το φως του αστερισμού σου σε κρατάει ζωντανό! 

      Ζεις, διαλογίζεσαι και κατόπιν φωτίζεις! Φως δυνατό και ισχυρό που λίγο ακόμη και δεν έχεις ανάγκη κανένα αστερισμό. Ίσα ίσα που τώρα νιώθεις και την πλανητική έλξη. Σύντομα όλα τα ουράνια σώματα θα γυρίζουν γύρω σου. Είσαι παντού και επηρεάζεις τα πάντα. Όλα πρέπει να γίνονται κάτω από τη δική σου σκιά. 
   Μην ακούς κανέναν πια. Ούτε αυτούς που σου λένε πως,  γελιέσαι! Πως είσαι απλά κάτω από τον αστερισμό του Εγώκερου!

    Κάποιοι θα βρεθούν στο δρόμο σου, λόγια πικρά να πουν.  Να συμβουλέψουν...
   Κάτσε στο σπίτι μόνος, για όσο χρειαστεί! Δες τα πράγματα ξανά από την αρχή. Θυμίσου τα λόγια των γύρω σου. Τους μορφασμούς, τα σκυμμένα κεφάλια, τα αμίλητα χείλη, κάθε φορά που είσαι γύρω τους ... Αναρρωτήσου γιατί!
  
   Ποια είναι η τελευταία φορά που ήσουν απλά ευτυχισμένος? 

   Ας σβήσουμε απ το χάρτη μας όλα αυτά τα περίεργα και απάνθρωπα αστεροειδή, που μας κάνουν ανθρωποφάγους Θεούς και ας βρούμε το δικό μας άστρο που θα φωτίζει ειρηνικά, όποιο πρόσωπο  βρεθεί στο φως μας εκεί, μια κρύα και σκοτεινή νύχτα της ζωής του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: